Wat doen wij?

Thinking inside the box.

PuurPlezier_Headerimage_2048-1-1024x683

Gebaseerd op de ontwikkelingsfase van je kind.

Door onze selectie aangepast aan de leeftijd en bijhorende ontwikkelingsfase van jouw kind, stimuleer je de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden. De juiste triggers op het juiste moment. Dat levert voordelen op langere termijn op!

Wij speuren voor jou de markt af en maken een selectie van leuk en uitdagend speelgoed. In elke box zetten we steeds 4 thema’s centraal; educatief, constructief, spel en “gewoon leuk”. We doen beroep op de creativiteit van de kinderen, op hun fantasie en verbeelding, op hun concentratie en ruimtelijk inzicht. Maar no worries! Voor je kids lijkt elk speelgoed “gewoon leuk”, van saai speelgoed bij ons geen sprake!

In elke BOX 4 stukken top-speelgoed en een boek.

Met oog voor kwaliteit.

Omdat we het beste willen voor onze kinderen. Voor alle kinderen. Met merken zoals onder andere Haba, Smartgames, Plantoys en Djeco hebben we alvast degelijke partners in huis

Doordat je regelmatig vernieuwing brengt in het speelgoedaanbod van dochter- of zoonlief, zorg je dat verveling niet snel optreedt. Je test heel wat speelgoed en door deze variatie krijg je een goed zicht op de interesses van je kind, waardoor je in de toekomst beter gerichte aankopen kan doen.

Een gevarieerd aanbod.

Een kleinere speelgoedberg.

Gedaan met uitpuilende kasten speelgoed of dat stof ligt te vergaren op zolder. Gedaan met nogal snel ontgroeit of foute aankoop. Meer plaats in huis én beter voor het milieu!

Je wisselt de box volledig op eigen ritme, elke keer opnieuw. De boxwissel vraag je namelijk heel gemakkelijk aan via onze website. Dus wil je de box liever langer dan 1 maand houden? Geen enkel probleem!

Flexibiliteit.

Meer voor minder geld.

Elke box vertegenwoordigt een winkelwaarde tussen € 120 en € 130 aan speelgoed. Dat is zo’n 6 keer meer dan het maandelijks abonnementsgeld. Reken maar uit! Op jaarbasis heeft je kind toegang gehad tot speelgoed met een winkelwaarde van zo’n € 1500. Heel wat meer dus dan het budget van € 300 dat de Belgen gemiddeld spenderen aan speelgoed.

Geef toe; voor je kind is het wel heel erg leuk om elke maand nieuw speelgoed te krijgen. En ben je grootouder, nonkel of tante en wil je origineel uit de hoek komen? Dan is onze cadeaubox het ideale cadeau! Geef niet 1 stuk speelgoed maar 3 maanden speelplezier!

Veel speelplezier.

Winkelwagen