Frequently Asked Questions

Heel simpel, via onze winkel bestel je de BOX die bij jou past. Wij stellen deze zorgvuldig voor jou samen en sturen deze binnen de 5 werkdagen naar je op. Ben je uitgespeeld? Dan kan je één maal per maand een BOXwissel aanvragen. Je mag de oude BOX houden tot je de nieuwe ophaalt. Wisselen gebeurt zo in één actie en je hebt langer speelplezier.

Simpel! Dat vraag je via je Dashboard aan. Je aanvraag komt bij ons in de mailbox terecht en wij zorgen voor een nieuwe BOX. Van zodra je BOX klaar is voor vertrek, ontvang je een mail. Je vorige BOX? Die lever je pas in als je de nieuwe gaat afhalen. Tsjakka! Tijd bespaard, we like!

Dat hangt wat van je abonnement af. Heb je een maandelijkse formule, dan mag je één maal per maand wisselen. Liever langer houden? No problemo! Je wisselt helemaal op eigen ritme, de BOXwissel vraag je immers zelf aan. Heb je een cadeauBOX? Dan mag je in de looptijd van 3 maanden 1 keer wisselen. Wanneer? Dat kies je helemaal zelf.

Geen paniek! We begrijpen maar al te goed dat een stukje verloren of stuk kan gaan. Weet dat we bij de selectie van ons speelgoed al rekening houden met een duurzaam karakter. We vragen jullie en je lieftallige kroost natuurlijk wel om zorg te dragen voor ons speelgoed.

Als er toch een stukje verloren of stuk gaat, dan vinden wij het fijn dat je ons hiervan op de hoogte brengt (bel ons, schrijf ons!). We vervangen of herstellen het met liefde – zonder enige bijkomende kost.

Vanzelfsprekend, bien sûr, off course en natürlich. Elk stuk speelgoed kijken we na op volledigheid en reinigen we voor dat de BOX verder gaat naar een volgende gelukkige.

Heel snel en simpel. Log in en via je dashboard kan je heel eenvoudig je lopende abonnement annuleren.

Binnen een termijn van 5 werkdagen is er een Puur Plezier BOX onderweg naar het afhaalpunt dat door jou gekozen werd.

Elk kind van 2 tot en met 8 jaar kan genieten van onze BOXen!

Dat is werelds best bewaarde geheim, ha! Nee, je weet niet exact op voorhand wat je krijgt. Je hebt heel onze website inmiddels ook aan een grondige analyse onderworpen, dus je weet dat je zeker bent van:

  • 4 stukken speelgoed, allen passend in de schijf van 5.
  • speelgoed dat afgestemd is op leeftijd en ontwikkelingsfase.
  • speelgoed dat genderneutraal is.
  • Een tof boek.

Omdat wij vertrouwen op onze expertise ? En daarnaast denken we dat het meer voordelen dan nadelen biedt. Jij hoeft niet elke maand tijd vrij te maken om het speelgoed te selecteren en je hoofd te breken over wat te kiezen. Wij maken een mix van bekende en minder bekende merken & van klassiekers en nieuwigheden. Zo krijgen je kids ook dingen voorgeschoteld waar zij én jij misschien niet direct voor kiezen, maar die wel een echt schot in de roos kunnen zijn! Kwestie van je kinderen héél véél te laten ontdekken, zonder een peperduur prijskaartje. You’re welcome!

2 kids of meer? Groot verschil in leeftijd? Bang dat 4 stuks onvoldoende zijn? Kijk dan eens naar onze Familiebox met maar liefst 6 stuks speelgoed.

In de meeste gevallen niet, of je kids moesten net die gelukkige zijn die de BOX voor de eerste keer krijgen nadat we het speelgoed vernieuwd hebben. Off course; in elke BOX – spiksplinternieuw speelgoed of niet – is het speelgoed volledig, in goede staat, proper én up-to-date.

Onze speelgoedkeuze wel écht een schot in de roos? In principe zijn we geen verkooppunt, wij geloven in beleving boven bezit. Maar als er een stuk inzit waar jouw kiddo echt holderdebolder van is, laat ons dan even iets weten. Wij kijken wat de “actuele waarde” voor ons is, jij bedenkt of je het voor die gereduceerde prijs wil aankopen.

Sorry, maar neen. Bij de selectie van ons speelgoed proberen we er echter rekening mee te houden dat duurzaam speelgoed meestal geen batterijen nodig heeft.

Woon je in België? Dan is het antwoord volmondig JA! Met B-post en DPD leveren we over heel België.

Tijd is een schaars goed als je kinderen hebt! Je hoeft voor ons geen halve dag thuis zitten wachten op de koerier, of overvallen worden op een onverwacht moment (en al dat speelgoed nog bij elkaar gaan rapen!). Familie-vrienden-buren’s helpende handen schakel je ook liever voor andere dingen in. En, het is nu eenmaal vriendelijker voor het milieu; meerdere pakketjes die op 1 punt worden geleverd en jij die andere boodschappen combineert met de afhaling.

De laatste BOX van bijvoorbeeld een CadeauBOX-set stuur je op dezelfde manier terug als bij een BOX-wissel. Via je Dashboard vraag je een verzendetiket aan en je levert je laatste BOX in bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Nog een andere vraag?

Contacteer ons en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Winkelwagen