Dag van de Aarde.

22 April

Sinds 1970 staat 22 April symbool voor de Dag van de Aarde! 1970 is al een hele tijd geleden, toch is het de dag van vandaag duidelijk dat we er niet meer onderuit kunnen: er moet iets gebeuren aan het klimaat. Het politieke klimaat, het bedrijfsklimaat, het klimaat-klimaat, … . Alles moet onder de loep willen we van onze Aarde nog wat maken.

Dag van de Aarde

“The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old, but on building the new.”
– Socrates

buitenspelen
Building the new.

Elke jaar nemen meer dan een miljard mensen deel aan de Dag van de Aarde, om onze planeet te helpen bloeien! Met Puur Plezier proberen we ook om elke dag opnieuw een beetje bij te dragen aan een groenere Aarde. We willen bouwen aan een nieuwe – betere – manier om te spelen. Zodat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen tot bewuste mensen, die houden van onze planeet.

Speelgoedabonnementen

Met onze speelgoedabonnementen willen we net dát doen. De deeleconomie, zoals dat heet, wordt steeds belangrijker. En met goede reden! Minder kopen, meer ervaren. De speelgoedberg verkleint, want je hoeft niets meer onnodig in huis te houden. Bovendien geef je minder geld uit, vooral niet meer aan speelgoed dat staat te verstoffen in de kasten.

We zijn er van overtuigd dat we op deze manier meer kinderen met meer speelgoed kunnen laten kennismaken. Zonder dat er meer geproduceerd moet worden. De last op onze planeet wordt verlaagd, terwijl we net besparen. Hoe goed is dat?!

spelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen