De NEEhoorn

De NEEhoorn

In het Heerlijke Hartenwoud wordt een kleine poezelige eenhoorn geboren. Hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerd geluksgras voert, gedraagt hij zich helemaal niet als een eenhoorn. Hij zegt constant op alles NEE, dus noemt zijn familie hem de NEEhoorn.

Dag van het boek!

Op 23 april is het weer zo ver: Wereldboekendag! Deze datum werd gekozen omdat deze dag in Spanje al sinds 1923 in het teken staat van boeken. Op die dag werd de schrijver Miguel de Cervantes al geëerd. In sommige landen kiezen ze een andere dag, omdat 23 april al eens wil samenvallen met het paasfeest.
Maar wie zegt er dat je dan niet kan lezen?

Een modern sprookje

Veel kostelijker kan het niet worden! Zowel jonge kinderen als hun ouders zullen veel herkennen in deze kleine, koppige eenhoorn die gewoon Niet Wil. Door losse rijm en grappige tekeningen wordt iedereen meegetrokken in dit moderne sprookje waar wel meer wezens in voorkomen die niet zo volgens de regels leven.

Het boek daagt je op een speelse manier uit om stil te staan bij alles wat moet, of niet  moet. Over vrienden en familie en samen chagrijnig zijn. Je kan zelfs als volwassene je lach niet inhouden bij de foute mopjes en plezante woordspelingen. Daarom zit dit boek sinds kort in onze BOXEN! Het kon gewoon niet ontbreken.

de NEEhoorn
Winkelwagen