dag kleine vriend

Dag kleine vriend

Voor Eekhoorn Kraakje is het de tijd van het jaar om zijn wintervoorraad aan te leggen. Tijdens zijn zoektocht naar voedsel maakt hij toevallig kennis met een fotograaf. Ze kunnen met elkaar praten. In ruil voor lekkers is Kraakje meer dan bereid om voor de fotograaf op de foto te gaan.
Dag kleine vriend is een helder boek over een ontmoeting tussen een eekhoorn en een fotograaf die er een namiddag samen op uit trekken.

Een toffe samenwerking

‘Dag kleine vriend’, zo heet het nieuwe kinderboek dat kinderauteur Hilde De Wilde uitbrengt samen met  eekhoornfotograaf Niki Colemont.

Niki Colemont haalde eerder reeds het nationale nieuws, verschillende Vlaamse media en ook de internationale pers met zijn natuurfotografie. Hij is namelijk specialist  in het maken van foto’s van eekhoorns. De creatieve decors? Die maakt hij gewoon zelf.

Het schrijven van speelse kinderverhalen is dan weer het vak van kinderauteur Hilde de Wilde. Het zien van een fotoreportage van die lieve, kleine eekhoorn inspireerde haar tot dit leuke verhaal.

In onze BOXEN?

We vinden dit boekje zo bijzonder dat het ook bij ons niet kan ontbreken. De leuke foto’s, het lieve verhaal over de ontluikende vriendschap tussen een eekhoorn en een fotograaf, en de prachtige foto’s zijn niet te weerstaan.

Kruip samen op de bank en leer iets over eekhoorns of bekijk de grappige foto’s. Sowieso ben je enkele uren zoet met dik boekje. Wedden dat je kinderen er niet genoeg van krijgen.

dag kleine vriend eekhoorn kraakje
Winkelwagen